4 Kasım 2012 Pazar

saç ekimi fiyatları 2013

saç ekimi fiyatları 2013  

saç ekimi fiyatları 2013

saç ekimi fiyatları 2013

Saç Ekimi Fiyatlari 2013  nasıl belirlenir:                  

1. 2013 Saç ekiminin yapılacak saç ekim merkezine ödeyeceğiniz ücretfarklı şekillerde de belirlenir:
2. Saç ekimi yapacak ekibe ödenecek  2013 saç ekim fiyatı: , ekibin tecrübesine göre değişkendir. Teknik açıdan yeterli ve tecrübeli bir ekibin sizeden talep edeceği minumum ücret  1500 TL.’yi ya da $900 civarındadır. saç ekimi fiyatları
3. Saç ekimini yapacak doktorun alacağı  ücret: Saç ekimi konusunda tecrübeli bir doktorun alacağı ücret tabii ki tecrübesi ile orantılıdır.saç ekimini doktor ve asistanı asistanları saç ekimini uygulayacaktır.Minumum 3000 TL $1500.
Minimum : 400TL.+1500TL.+3000TL. = 4900TL.’dir
$200+$900+$1500 =$2600
£1600 -£1700 £ 2000 .www.google.com

  
Saç ekimi, ekimi dirençli olan göğüs, bacak ,  cinsel bölgeler  , özellikle de enseye yakın başın arka tarafından temin edilen saç köklerinin, saçların döküldüğü bölgeye taşınmasıdır.
Saç ekiminde daha fazla tercih edilen yer başın arka kısmında bulunan (ense) saç kökleridir.Erkeklerde ensedeki saç kökleri hormonlara karşı duyarsız olduklarından dökülmezler. Diğer bölgelerinden alınan saç kökleri ise direnç özelliğine sahip değildirler ve saç ekimi sonrasında tekrar dökülebilirler.http://ikibinonucsacekimifiyatlari.blogspot.com/
saç ekimi fiyatları
Ancak kadınlarda erkeklerdeki gibi dökülmeme özelliğine sahip bir alan yoktur. Bu nedenle kadınlarda yapılacak saç ekiminin başarı şansı azdır.Ekilmiş saçlar genetik olarak etkilenir zamanla döküleceği bilinmelidir. Saç ekimine artan talep saç ekimini kar kapısı olarak görülmektedir. Saç ekiminde 3-4 saç hücresinden oluşan saç köklerinin ekimi uzmanlar tarafından yapılması gerekmektedir...saç ekimi fiyatları
Bugün, 3-4 hücre içeren doğal saç köklerinin ileri tekniklerle alınıp grup olarak transfer edilmesine “saç ekimi”denir ve saç dökülmüş saç (kel saçlı deri) problemi olanlar bu tercih edilmektedir.http://ikibinonucsacekimifiyatlari.blogspot.com/

KONU BAŞLIKLARI


  1. SAÇ EKİMİNİN TARİHÇESİ
  2. SAÇ EKİMİNİN YAN ETKİERİ
  3. SAÇ EKİMİ YÖNTEMLERİ
  4. saç ekimi fiyatları

   


SAÇ EKİMİNİN TARİHÇESİ



19 yüzyılda saçlı derinin alınarak başka yere cerrahi nakil yöntemi kullanılırdı. Ekim tekniği.

İlk saç ekimi haberleri, 1950'de New York ta bir Dermatologun erkek denekler üzerinde saç ekimi yapması ile duyuldu.


Cerrahlar saç aşılama konusunda çalıştı fakat başarılı olamadılar. 1980'de Brezilya'lı

“Uebel” saç ekimini küçük çaplı da olsa kullanmaya başladı. Yöntem duyuldu. Popülerliği “Rasman'ın” mikro cerrahi ile bir seferde binlerce saç kökü ekimi yapması ile başlamıştır.

1980'in sonunda ABD de ,  mikroskop ile saçlı derileri incelenmiştir
http://ikibinonucsacekimifiyatlari.blogspot.com/


SAÇ EKİMİNİN YAN ETKİERİ



Saç ekiminden sonra karşılaşılan saç ekiminden sonra oluşan sorunların sık görülenleri sıralanmıştır:


    Kanama : saç köklerinin alındığı veya yerleştirildiği bölgelerde  kanama oluşabilir.Bu saç ekimi sonrası problemin  olmaması için mutlaka saç ekiminden önce  hastanın kanama profili test edilmeli ve saç ekimi sonrasına yönelik gerekli laboratuar incelemeleri yapılmalı ve kanamayı artırma potansiyeli olan ilaçlar saç ekiminden önce  kesilmelidir.

    Saç ekimi sonrası oluşan enfeksiyonları : Saç kökü alınan yada  ekilen sahalarda enfeksiyon gelişmesi çok nadir görülen saç ekiminden sonra oluşan sorunlardır. Bunun nedeni kafa

derisinin çok iyi kanlanması nedeni ile mikroplara olan bağışıklığıdır . Fakat bir enfeksiyon görülmesi halinde antibiyotik kullanılmalıdır.

    Kötü teknik kullanılanlarda  “yara” fut” görülme ihtimali daha yüksektir.

    Saç alınan sahada his kaybı: FUT tekniği uygulanan hastalarda nadiren görülebilir, uygun tedavilerle genellikle kaybolur.http://ikibinonucsacekimifiyatlari.blogspot.com/

    Saç ekimi sonrası kistler : Saç ekiminden bir kaç hafta sonra , ekilen saç köklerinin fazla derine ekilmesi sebebi ile oluşurlar .Saç ekim işlemi yapan kişi saç kökünü yerleştirmeden önce saç ekimi yapılacak deriyi iyice bastırıp kökü daha sonra ekerek  işlemi yapmalıdır.

 Saç ekimi sonrası    parke  görünüm : Ekilen köklerin saç derisinin üzerinde kalması sonucunda oluşur.Saçlı deride kabarcıklar şeklinde  görünür.

    Saç ekimi sonrası ters  yöne uzayan saçlar : Saçın ekildiği bölgedeki diğer saç köklerinin çıkış yönleri ile alakasız yönde uzayan saçlardır.Kötü saç ekimi tekniğinden oluşur.

    Hızlı saç kaybı : Saç ekilirken diğer saç köklerinin zarar görmesinden saç ekim işleminin yol açtığı stresten de kaynaklanabilir.saç ekimi yapılırken kullanılan aletler çok önemlidir.

  Sıralanan sorunların görülme riskini en aza indirmek için mutlaka işin ehli kişilerle çalışılmalıdır.

2013 saç ekimi yöntemleri
saç ekimi yöntemleri

SAÇ EKİMİ YÖNTEMLERİ                            



Saç ekimi saç köklerin alınması ve alınan saç köklerin ekilmesi olarak iki aşamadan oluşur. Ekilecek saç köklerinin alınması


1. : saç köklerinin tek tek alınması (fut): Saç ekimi günümüzde ilk uygulandığı  zamana göre çok değişmiştir. Bugün  artık çok farklı teknikler araç gereçler kullanılmaktadır.


2. : Bant tekniği (FUT): Ensenin güvenli bölgesinden bant şeklinde saç şeridi alınarak mikroskop da köklere ayrılmasıdır.


Tüm Dünya’da kullanımı giderek yaygınlaşmakla birlikte teknik beceri gerektiğinden  yaygın olarak kullanılmamaktadır. Ama bu saç ekim tekniği hızla yaygınlaşmaktadır.http://ikibinonucsacekimifiyatlari.blogspot.com/




SAÇ TANIMI :İnsanın  başı üzerinde bulunan kıl kümesine verilen addır.


Saç diğer kıllardan daha hızlı uzar. Saçın, büyüme hızı 0,35 mm civarındadır. Her saç teli büyürken diğer kıl dökülebilir. Bir erkeğin saç teli kalınlığı 0,035 mm civarındadır.Yeni doğan bebeklerde bütün kıllar aynı devrede bulunur.

 Bebeklerde saç dökülmesi

20 – 30 günlük bebeklerde aniden saç

dökülmesi görülür. Bu doğaldır ama genede bir hekime başvurulmalıdır


Genlerin çevre şartlarının ve  hormonların seviyelerine göre farklı saç şekilleri oluşur. Afrikalı birinin saçları ortalama  2ş5 – 3  kat dokudan meydana gelir ve kıvırcıkken uzak sarı ırkta düz saç yaygındır.

  Saç Ekimi Nedir saç ekimi nasıl yapılır ?

 Saç ekme yöntemleri , saç ekiminde teknik gelişmelerin tıpba  yansıması ile
gelişmiş ve yaygınlaşmıştır. Genelde saç ekimi yapılırken saç olan
yerlerden (saçın sık olduğu saç derisinin arka bölgesi) alınan saçlar saç olmayan
 yerlere ekilmesidir.Bu bölgelerdeki saçlar genetik olarak daha sağlamdır ve kolay kolay
dökülmez.

Sonradan ekilen saçlar kolay dökülmez. saç dökülmesi sorununa kalıcı bir çözüm olur .  

Saç ekiminde fiyatlandırma : 

cm kare üzerinden 30tl 30 T.L.   £20 $20 20tl ...
      Saç ekimi fiyatları,saç ekimi fiyatları 2013,saç ekim fiyatları ortalama,                                                             

   Google

20 yorum:

  1. saç ekimi

    Çok teşekkürler bu değerli bilgiler için

    YanıtlaSil
  2. Ben Kerem Şahin saç ektirmek için Balıkesirden megahaırtransla konustum sac yüzünden kendimle barışık değildim. Buda kendimi eksik hissettiriyordu yeniden saçlarıma kavuşmak için araştırma yapmaya başladım. Gördüm ki saç ekimi ve analizi üzerine tek bir yer var, güvenilir vede bana bu saçlarımı yeniden kazandıracak bir adres olarak Mega Hair Trans'ı kendim buldum. Gülten Ünveren hanımla konuştum aklımdaki saç ekimi hakkında butun soru işaretlerini bizzat kendisi kaldırdı. Benim kafa açıklığı çok yoğundu, ön taraflar tamamen keldi. Neredeyse Gülten hanım 2 seansta bunu komple kapatırım dedi gerçekten çok yoğun bi alandı ama Gülten Hanım da işinin eyli bir bayandı ilk yarısını yaptırdık. Akşam hastahanede konakladım sabaha kadar güzelce uyuyup kalktığım da kahvaltımı yaptırdılar yeniden dinamik bir şekilde operasyona girdik. Ameliyat çok keyifli vede güzel geçti, konuştuk, güldük, eğlendik, film izledik ekip arkadaşları pelin hanım ve de fırat bey de bizimle çok ilgilendiler hepsine çok teşekkür ederim. Herkesi Mega Hair Trans gelmesini tavsiye ederim. Herkezin kötü yorumlarına bakıp sakın aldanmayın, buraya gelince buranın farkını sizde benim gibi göreceksiniz. Önemli olan başkasının karalamaları değil uygulamadır. Saç ekiminde tek adres Mega Hair Trans...

    YanıtlaSil
  3. Selam arkadaşlar ben Mega Hair Trans da ektirdim saçlarımı. 4000 grafts saç ekildi toplamda. Sapphire blade saç ekimi yöntemi ile yapıldı ekimim. Ağrısız acısız bir ekim oldu çok memnun kaldım bu yüzden. 3. aydan itibaren saçlarım çıkmaya başladı. Artık saçlarımdan çok memnunum ve arada Mega Hair Trans’a gidip saçlarıma prp yaptırıyorum. Ben ekimimden de ekim boyunca hem Gülten hanımdan hem ekibinden gördüğüm ilgiden de çok çok memnun kaldım ve saç ektirmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. Selam arkadaşlar saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum. Form sayfalarında Gülten Ünveren hanımın ismini çok gördüm. Yapılan yorumları okudum gayet pozitif yorumlar ve resimler gördüm bende arayıp görüştüm Gülten hanımla. Resimlerimi istedi benden saç analizim için, gönderdim bende analiz sonucum iyi çıktı ekim için çağırdı beni gidip görüştüm anlaştık fiyattada yardımcı oldu sağolsun ekimim yapıldı. Herşey çok güzel ilerledi sonucumunda iyi olacağına eminim 5. Ayıma girdim uzamaya başladı bile :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba benim saçlarım Gülten Ünveren hanımın kontrolünde ekildi.Fue yöntemi ile yapıldı ekimim. Ekim sırasında hiç bir sorun yaşamadım Gülten hanım gerçekten işini iyi yapıyor temiz bir ortam ve kullandığı aletler kesinlikle metal değil fue aletleri hepsi cam uçlu özel aletlerdi. Gerçekten hastasına ve yaptığı işe değer veren bir saç ekim kordinatörü kendisi ben çok memnun kaldım gönül rahatlığı ile saç ekimi yaptırmak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba arkadaşlar ben Almanya Munih’de yaşıyorum. 2 Sene önce saç ekimi yaptırdım bir çok hastane ile görüştüm. Bir çok form sayfasını okudum inceledim. Bana güven veren istanbulda Mega Hair Trans saç ekimi merkezi oldu. Çok şükür güvenimide boşa çıkarmadılar. Saç ekim kordinatörü Gülten Ünveren hanım sapphire blade saç ekimi yönetimi ile saçlarımı ekti. Bir çok saç ektiren arkadaşlar 8. ayında henüz sonuç alamamışken ben daha 4. ayımda sonuç almaya başladım. Gülten Ünveren hanıma burdan teşekkür ediyorum. Saç ektirmek isteyen arkadaşlarada doğru adres olarak Mega Hair Trans saç ekim merkezini öneriyorum.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba arkadaşlar ben saç ekimimi Gülten Ünveren hanıma yaptırdım. Çok pimpirikli bir insanımdır. Ama Gülten hanım ekim öncesinde ekimimin nasıl geçeceğini anlattı ve tüm sorularımı samimiyetle yanıtlayarak beni çok rahatlattı. Fue yöntemi ile yapıldı ekimim ve toplam 8 buçuk saat sürdü. Çok rahat geçti bu kadarını beklemiyordum ağrı acı hiçbirşey hissetmedim. Çok çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  8. Ben Mega Hair Trans saç ekimi merkezinde saçlarımı ektirdim. Herhangi bir sorun yaşamadım sadece kafayı uyuşturan iğnelerden ötürü 10 dk kadar biraz sancı yaşadım diyebilirim. Onun dışında herşey iyi geçti hizmet ilgi alaka hastaya olan davranış çok iyiydi. Benim hassas olduğum konu gerekli ilgiyi görmemdi Gülten Ünveren hanım ve ekibide benim gibi bu konuda oldukça hassasdılar. Fue yöntemi ile oldu ekimim. Yaklaşık 8 saat süren saç ekiminden sonra memnun bir şekilde ayrıldım. Saç ektirmek isteyenlere tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  9. Ben Mega Hair Trans da ekimimi yaptırdım saçlarım da çok dökülmeler olmuştu kel kalmıştım çok rahatsız edici bir durumdu benim için bende bu durumuma son vermek istiyordum biran önce ekim yaptırmaya karar verdim. Ekimi mi saç ekim kordinatörü Gülten Ünveren hanım yaptı. Yeni bir yöntem sundu bana sapphire blade saç ekimi yöntemi saçlar daha gür daha çabuk uzuyormuş bende kabul ettim ekimim gerçekleştirildi ekim için sadece 2 günümü ayırmam yetti ilk gün ekimim yapıldı ikinci günde saçlarım yıkandı birde Gülten hanım bana sonrasında kullanmam gereken ilaçları şampuanları set halinde hediye etti çok memnun kalmıştım ben şuan da 13. ayımdayım saçlarım 3. ayda çıkmaya başlamıştı ve dökülmeden önceki saçlarıma göre daha gür görünüyor resimlerime aşağıdan bakabilirsiniz herşey için Gülten hanıma minnettarım.

    https://i.hizliresim.com/NpMr7Y.png

    https://i.hizliresim.com/aLk26B.jpg

    YanıtlaSil
  10. Merhaba ben de Gülten Ünveren hanımın hastasıyım benim ekimimi de kendisi yapmıştı. Gerçekten işinde son derece başarılı garantili ekim yapan birisi. Benim saçlarım fue yöntemi ile ekilmişti. 3. ayda çıkmaya başladı saçlarım. Şuan 11. ayımdayım. Fotoğraflarıma bakmak isteyenler için ekliyorum buraya. Ben çok memnun kaldım ekim yaptırmak isteyen herkese tavsiye ederim.

    https://i.hizliresim.com/5GDANq.jpg

    https://i.hizliresim.com/Ay1oOX.jpg

    YanıtlaSil
  11. Mega Hair Trans da saç ekimi yaptırdım. Gelirken düşüncem olumsuz yöndeydi ama öyle olmadı. Ekimimden çok memnun kaldım. Gülten Ünveren hanım ve ekibi çok güler yüzlü davrandılar hizmet çok güzeldi. Fue yöntemi ile oldu ekimim 3500 grefts ekildi. Herşey için teşekkür ederim kendilerine ve saç ektirmek isteyen herkese de tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  12. Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine Mega Hair Trans da ektirdim saçlarımı çok memnun kaldım fue yöntemi ile yapıldı ekimim 3. Aydan sonra sonuç almaya başladım saç ektirmek isteyenlere tavsiye ederim. www.megahairtrans.com adresinden ulaşabilirsiniz arkadaşlar hem uygun fiyatları hemde çok başarılı ekim yapıyorlar...

    YanıtlaSil
  13. Almanya dan geldim ve saç ekimimi Mega Hair Trans da yaptırdım. Saçlarımda çok fazla açıklıklar vardı. Hoş görünmüyordu rahatsız oluyordum, bende ekim yaptırma kararı aldım. Araştırmalarım sonucunda Türkiye de bu işi en iyi ve garantili yapan yerin Mega Hair Trans olduğu kaanatine vardım. İstanbul'a geldiğimde beni özel araç ile karşıladılar. Hiç bilmediğim bir şehir İstanbul ilkez geldim ve meğdur olmadım. Bu durum çok hoşuma gitti. Saç ekimim fue yöntemi ile oldu. Köklerim ensemden alındı. 8 saat sürdü toplamda. Ekimden sonra bir gece konakladım ikinci gün ilk saç yıkamam yapıldı. Ekim sonrasında yapmam gerekenler ile ilgili bilgiler verildi. Herşeyden çok memnun kalarak ayrıldım. Saç ektirmek isteyenlere mutlaka Mega Hair Trans'ı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba saç ekimimi Mega Hair Trans da yaptırdım. Fue yöntemi ile 3000 grefts kök ekildi. Köklerim ensemden alındı. İsviçre den geldim ben ekim için çok güler yüzlü bir ekip ile karşılandım. Ekimden sonra bir gece konakladım ve ilk saç yıkamam yapıldı. Operasyonum çok iyi geçti hizmet çok güzeldi. Havaalanı transferinde ve konaklamada yardımcı olduğu için Güneş Aksoy hanıma ayrıca teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  15. Merhaba 1 sene önce saçlarımı Mega Hair Trans'da ektirdim. Fue yöntemi ile 3500 gretfs ekildi. Saç ekimimden önce bloklara yazılan yazılara pek inanmazdım ama ekimden sonra saçlarım çıkınca yazılanların birebir doğru olduğunu gördüm çok olumlu sonuç aldım çünkü yıllar sonra tekrar saçlarıma kavuşmak çok güzel bir mutluluk ekim yaptırmak isteyip başta benim gibi tereddüt eden arkadaşlara tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  16. Merhaba ben 6 ay önce saç ekimimi Mega Hair Trans da yaptırdım. Çok memnun kaldım süreç inanılmaz kolay ve çok rahat geçti tüm korkularım ön yargılarım Mega Hair Trans sayesinde silindi keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum. Toplamda 4000 grefts ekildi. 4. aya girdiğimdede çıkmaya başladı saçlarım. Ekim yaptırmak isteyen arkadaşlara da Mega Hair Trans'ı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  17. Saç ekimi operasyonumu Mega Hair Trans da yaptırdım. 4000 grefts ekildi fue yöntemi ile. Başta tereddütlerim vardı tabi ama Mega Hair Trans'ın sahibi Gülten Ünveren hanım ile konuştuktan sonra rahatladım çok sempatik ve güler yüzlü bir hanımefendi. Ekim sürecinin nasıl ilerleyeceğini anlattı bana.Ekim boyunca çok rahattım herhangi bir sorun yaşamadım. Mega Hair Trans'ın doktorlarına ayrıca teşekkür ederim tüm ekipten çok memnun kaldım. Ekim yaptırmak isteyenlerede tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba ben Bakü’den geliyorum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Mega Hair Trans ekibine emanet ettim kendimi. Beni havaalanında karşıladılar ilgi ve alakaları çok hoştu.   Fue yöntemi ile yapıldı ekimim. 4000 grefts ekildi. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  19. Saç ekimimi Mega Hair Trans da yaptırdım. Özel implanter kalemleri ile saçlarımı ektirdim. Ekimim yaklaşık olarak 8 saat sürdü. Başarılı bir saç ekimi operasyonu geçirdim. Mega Hair Trans sahibi Gülten Ünveren hanım ve Mega Hair Trans doktorları çok güler yüzlü ve nazik davrandılar. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Ekim sonunda saç ekimi garanti belgesi verildi. Mutlu bir şekilde ayrıldım. Herkese saç ekimini öneririm.

    YanıtlaSil
  20. Saç ekimi operasyonumu Mega Hairtrans da yaptırdım. Fue saç ekimi tekniği ile ekildi saçlarım. İyiki bu ekip ile tanışmışım diyorum saçlarıma tekrar kavuştum. Aldığım hizmet kalite herşey umduğumdan daha iyidi. Saç ektirmek isteyen herkese tavsiye ederim. Öncesi ve sonrası fotoğraflarıma linklerden ulaşabilirsiniz.
    https://i.hizliresim.com/8zmMrV.png
    https://i.hizliresim.com/DDoPAz.png

    YanıtlaSil